Om oss

Cabin in Norway tilbyr feriehytter i fantastiske naturomgivelser på Vegårshei, som er en liten innlandskommune i Sør-Norge. 

Vi har ulike hus og hytter til leie, både for noen dager, uker måneder eller år om du vil. 

Hyttene er utstyrt med det man trenger for ferien, som sengetøy, håndklær og kokemuligheter. Det er ikke innlagt strøm på alle hyttene, men det er likevel god standard, og feriefølelsen får man ofte foran peisen med stearinlys. Vi leier også ut et lite hus med alle fasiliteter. Her er det 5 soverom og 7 sengeplasser, kjøkken, bad og TV. 

Det følger med en liten båt ved leie av hyttene, som man kan benytte for å komme seg rundt til de 365 holmene i innsjøen «Vegår». Innsjøen er 20 km lang, fiskerik og det er ofte gode badetemperaturer om sommeren.

Her kan man altså bade, fiske og sole seg på sommeren med kort avstand til vannet eller man kan bruke mange av de merkede turløypene i området for fantastiske naturopplevelser. Om vinteren er det selvsagt også flotte løyper og man kan gå milevis på ski om man vil. Det er heller ikke mer enn 10 km til et av Sørlandets beste skianlegg med både lysløyper og alpinbakke.

Velkommen til Cabin in Norway!